top of page
Ieškoti

Alternatyvioji medicina yra originalioji medicina

AR susimąstėte, kad netradicinė arba alternatyvioji medicina, turi tūkstantmečių tradicijas? Joga (5000 metų), Qi Gong’as (4000 metų), Ajurvedinė medicina (5000 metų), Japonų akupunktūra (3000 metų), Tradicinė Kinų Medicina (2300 metų), gamtos/augalų medicina (milijonus metų), aromaterapija, garso terapija, vandens/hydro terapija (nuo Egipto laikų), kvėpavimo terapija…

TRADICIJA (lot. traditio - perdavimas) - papročių, žinių, idėjų perdavimas iš kartos į kartą. Tuo tarpu, šiuolaikinė, modernioji, vakarų, kuri pradėjo vystytis tik 18 amžiuje dar tikrai neužsitarnavo “tradicinės” vardo. Būtent alternatyvioji medicina ir yra tradicinė originalioji medicina.

AR per šiuos 2 paskutinius amžius žmonės tapo sveikesni nustumdami originaliąją mediciną į alternatyvą? Akivaizdu, kad pailgėjo gyvenimo trukmė, bet ar žmonės tuos prailgintus metus gyvena sveikiau ar tik “lopo” vieno vaisto sukeltus šalutinius poveikius ir žalą kitu vaistu?

ORIGINALIOJI “alternatyvi” medicina neturi šalutinio poveikio, jos pilni mūsų laukai, pievos ir miškai. Ji aktyvuojasi mumyse per garsą, per judesį, per prisilietimą, per augalus. Mūsų kūnas turi žinių ir galios save gydyti, reikia tik pakilti nuo sofos, pasitiesti jogos kilimėlį, išeiti į mišką ar įlysti į šaltą eketę. Visų organizmo sistemų optimali sveikata priklauso nuo judėjimo. Ir deja, už jus niekas kitas jūsų kūno nepajudins …

TAD kviečiu per YIN jogą, grįžti prie originaliosios medicinos, kuri įgalina ir grąžina mūsų sveikatą į mūsų pačių rankas.


SUSITIKIME ant kilimėlio,

Jurga


28 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page