top of page
Ieškoti

Švęsti savo kūną

🌙 Įminkite mįslę: Žino, kad nereikia daryti, bet daro. Žino, kad reikia daryti, bet nedaro. Kas?


Žmogus.


Žmogus, kuris save vadina logišku, racionaliu ir protingu. Homo sapiens. Tik “sapiens” kažkur išgaruoja, kai kalba pasisuka apie savo nuosavą kūną ir mentalinę sveikatą.


Čia iš protingo, jis staiga tampa NEADEKVATUS - diena iš dienos daro tai, kas tikrai žino jog kenkia jo kūnui ir nedaro to, ką tikrai žino jog yra sveika ir naudinga.


Juk jis per daug užsiėmęs rūpintis savo kūnu….. Jo siekiai yra daug didesni ir herojiški - jis ruošiasi išgelbėti pasaulį nuo ledynų ištirpimo, išvalyti vandenynus, išsaugoti nykstančius gyvūnus ir augalus. Tačiau neranda laiko ir noro išsaugoti ir “išgelbėti” savęs. Gelbėtojas, kuris pats save skandina.


Rytoj, nuo pirmadienio, nuo pirmos mėnesio dienos, nuo pavasario, po atostogų, po šito labai svarbaus projekto, nuo sausio pirmos, ne…. nuo trečios, nes pirma yra penktadienį, o negi pradėsi savaitgalį….savaitgalį juk reikia švęsti.


ATIDĖLIOJIMŲ meistrai.


Vieni taip vis ir atidėlioja, o kiti - susitaria su savimi ir pradeda. Ir ne tik pradeda, o dar ir tęsia. Skirtumas tarp jų - gera savijauta ir išvaizda. Ir genai čia ne prie ko.


Greitai jau kovo 1 d., pavasaris, bus daug tulpių FB post’uose, daug sveikinimų ir šventiškos nuotaikos.


O aš kviečiu jus pradėti ŠVĘSTI SAVO KŪNĄ. Ir ne su šampano taure, o pasitiesus jogos kilimėlį.


Tai ta pavasario proga - gal pradedame draugystę ant kilimėlio? Jurga 🌙



42 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page